1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>


La revedere BIC'13 !

PDFPrintE-mail

DSC 0389DSC 0399
S-a incheiat si editia 2013 a Brasov Indoor Cup!
Dupa ce saptamana trecuta am avut intrecerile categoriilor U9 si U11, astazi a luat sfarsit si partea a doua a competitiei, dedicata categoriilor U7, U8 si U10.

Asa cum s-a intamplat si saptamana trecuta cand la Brasov au fost prezenti sarbii de la Vojvodina Novi Sad - si de aceasta data a fost vorba de o participare internationala. Pe langa fratii nostri de peste Prut de la Buiucani si Balti, am avut si echipa ucraineana Poshuk Lvov.

Chiar daca de aceasta data echipele din alte tari nu au reusit sa acceada in fazele superioare, participarea lor la competitiei imbogateste Brasov Indoor Cup si ofera posibilitatea copiilor din Romania sa joace si cu adversari proveniti din alte scoli.

Gazdele au castigat competitia la U7, Kinder Targoviste a fost o surpriza extrem de placuta la U8 si a castigat pe merit, iar Brasovul si-a luat partea leului si la U10, unde finala s-a disputat intre Corona-Tampa si FC Benta.

Asadar podiumul la cele 3 categorii a aratat in felul urmator:

Grupa 2006 - U7
Grupa 2005 - U8
Grupa 2003 - U10
1. Corona-Tampa Brasov 1. Kinder Targoviste 1. FC Benta
2. CSS Focsani 2. ACS Viitorul Arges 2. Corona-Tampa Brasov
3. Prosport Focsani 3. Viitorul Timisoara 3. Junior Galati
Premierea a fost facuta de catre sponosorii tehnici ai acestui turneu, Davide si Marco de la Diesse Sport, ajutati de Adrian Harlab, seful centrului de copiii si juniori de la Corona-Tampa Brasov.

"Am incheiat cu bine editia a IV-a pe care o considerm reusita din toate punctele de vedere. Am avut un record de echipe participante (134) si un record de tari participante (5). Competitia a avut parte si de un nivel tehnic ridicat, cu echipe favorite ramase in afara podiumului, ceea ce a facut competitia si mai spectaculoasa. Vreau sa felicit toti participantii, sa le multumesc antrenorilor si parintilor care s-au purtat aproape exemplar si vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au ajutat la buna organizare a acestui eveniment maret.", a declarat Ciprian Jurubescu, organizatorul Brasov Indoor Cup.

Le multumim tuturor copiilor, antrenorilor si parintilor care au venit in acest weekend la Brasov si le dorim mult succes pana in vara, cand ii asteptam la Brasov Junior's Cup!
 

Facebook Brasov Indoor Cup

Organizers

ACST

Partener Oficial

frf-logo

Sponsor Tehnic

dplay site

Partener Medical

ambulanta1

Partener

ultra security 2

Acommodation

hotel-room

Turist in Brasov

piata sfatului

Schedule

schedule